Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyszer kereső képes leírás - Gyógyszer.tlap.hu
részletek »

Gyógyszer kereső - Gyógyszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogyszer.tlap.hu » Gyógyszer kereső
Keresés
Találatok száma - 6 db
Dr Diag gyógyszer keresés

Dr Diag gyógyszer keresés

Dr. Diag orvosi kereső és diagnosztikai rendszer: A Dr. Diag adatbázisát a gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazás céljára szolgáló elektronikus információs rendszerként az OGYI megfelelőnek minősítette!

Házipatika gyógyszer keresés

Házipatika gyógyszer keresés

Rostokkal is csökkenthető valamennyire a magas koleszerinszint Német kutatók szerint a magas koleszterinszinttől szenvedők szezonális gyümölcsökben és zöldségekben gazdag rostdús étrenddel leküzdhetik betegségüket. Richard Radesch, a Német Belgyógyászok Társaságának (BDI) tagja szerint a rostban gazdag étrend segíthet csökkenteni a vér koleszterinszintjét. "Persze az egészséges étrend önmagában nem elegendő a koleszterinszint egészséges szinten tartásában, a rendszeres testmozgás és az alacsony cukor és szénhidrátbevitel ugyanolyan font...

OEP gyógyszer keresés

OEP gyógyszer keresés

A gyógyszerkereső segítségével megtudhatja, hogy: Az Ön által szedett, társadalombiztosítási támogatással rendelkező gyógyszer mennyibe kerül, mennyiért juthat hozzá a gyógyszertárban, a kedvezőbb térítési díj eléréséért milyen orvossal érdemes felíratni a gyógyszert, hogy létezik-e kedvezőbb térítési díjú, az Ön által szedett gyógyszerrel azonos* készítmény, az Ön által szedett, a társadalombiztosítási támogatását elvesztett gyógyszert, mely azonos*, támogatott gyógyszerrel tudja helyettesíteni,

Gyógyszerkereső

Gyógyszerkereső

Gyógyszer adatbázis a Magyarországon kapható vénynélküli és vényköteles gyógyszerek adataival, áraival. A kereséshez írja be a keresendő gyógyszer nevét, hatóanyagát, esetleg valamely tulajdonságát!

Patikacenter

Patikacenter

A Patikacenter.hu oldal célja, hogy a gyógyszertárt kereső páciensek a nap 24 órájában könnyen és gyorsan találjanak a közelükben egy gyógyszertárt. Keressen szabadon oldalunkon az ön lakóhelye, tartózkodási helye szerinti megyére kattintva a térképen, vagy válassza ki a legördülő menükből a megyét és szűkítheti a keresést településre is. De ha ki sem akarja tenni a lábát otthonról, úgy rendeljen gyógyszert, táplálékkiegészítőt, vitamint otthonról.

Hirdetés
Betegtájékoztatók

Betegtájékoztatók

Betegtájékoztatók és homeopátiás szerek leírásainak jól kereshető adatbázisa várja Önt is oldalunkon. Sokrétűen kereshető a közel 5000 tételt tartalmazó adatbázis, melyet rendszeresen frissítünk és karbantartunk. Nem csak a gyógyszer nevére lehet keresni, hanem szinte minden adatára (hatóanyag, kiszerelés, mellékhatás, terhesség illetve szoptatás alatti alkalmazhatóságra), forgalombahozójára. Új világ közeleg, mivel már egyszerűbb egy mobileszközzel vagy számítógéppel megkeresni a betegtájékoztatót mint a szekrény alján lévő gyógyszer tartó doboz legaljáról előtúrni a papír alapú változatot. Próbálja ki Ön is és nézze meg a térképes patika kereső szolgáltatást is, amivel pillanatok alatt megkeresheti az Önhöz legközelebbi gyógyszertárat.

Tuti menü